.: Çarşamba Ticaret Borsası Yönetiminden Odamıza Ziyaret

Çarşamba Ticaret Borsası Yönetiminden Odamıza Ziyaret

2022-12-07
Çarşamba Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Gürol Yılmaz, Meclis Başkanı Ali Toraman ve beraberindeki Yönetim Kurulu Başkanvekili Servet Zeren, Sayman Üye Sezai Atsan, Erol Akça, Mehmet Arslan, Meclis Üyeleri Hüseyin Işık, Nurettin Öztekin ve Borsa Genel Sekreteri Sercan Yaşar ile birlikte, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimine, “Hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu.
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Sonkaya, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Levent Yılmaz ve Mehmet Kır, Yönetim Kurulu Üyeleri Harun Kaya ve Kerim Akgül, Meclis Üyeleri Coşkun Bektürk, Salih Arabacı, Mustafa Balcı, Kenan Kalaycı, Hüseyin Işıldak, Harun Eskin, Erdem Coşkundere, Barış Kaygana ve Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Gültekin Sürül’ün bulunduğu ziyarette Çarşamba TB Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Yılmaz, başarılı bir çalışma dönemi temenni etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Çarşamba TSO Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Sonkaya da, güven tazeleyerek yeniden Çarşamba Ticaret Borsası Başkanlığına seçilen Kazım Gürol Yılmaz ve Yönetimine başarılı çalışmalar diledi.
Oldukça samimi geçen ziyarette ayrıca, karşılıklı istişarede bulunuldu. Değerli Ziyaretleri için Çarşamba Ticaret Borsası Yönetimine teşekkür ediyoruz.

Din-Bir-Sen Genel Başkanı Sn.Yusuf ÖZDEMİR, Samsun Şube Başkanı Sn.Hikmet ARSLAN, Çarşamba İlçe Başkanı Sn.Cengiz KÖK'den Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti.
Çarşamba Organize Sanayi Bölgesi Çalışmaları Hakkında Bilgilendirme.
20 Ocak 1989 Samsunspor Mesajı
Salıpazarı Yerel Eylem Grubu Derneği'nin Ziyareti
Salıpazarı Kaymakamı Burak Öz ve Salıpazarı Milli Eğitim Müdürü Ali Savaş'ın Ziyareti
Önceki dönem İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok'un Ziyareti
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası’ndan Çarşamba, Salıpazarı ve Ayvacık İlçelerinde Eğitim Hayatına Devam Eden İhtiyaç Sahibi Öğrencilere Destek
Salıpazarı İyi Parti İlçe Başkanı Şakir Şahin ve ilçe yönetimi ile odamız üyelerinden Fikret Düzenli'nin Ziyareti
Cumhuriyet Halk Partisi Samsun Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Grup Başkanvekili Atilla Tekcan'ın Ziyareti
10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kutlu olsun
Vakıfbank Bölge Müdürü Uğur Öztürk, Müdür Yardımcısı Bahar Çetinoğlu Tepe, Irmak Sigorta Sahibi Galip Bektaş Ziyaret
Çarşamba İlçe Sağlık Müdürü Dr. Özer Özen'den Ziyaret
Yeni Yılınız Kutlu Olsun.
AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş Çarşamba OSB Alanında
AK Parti Samsun Milletvekili Sn.Fuat Köktaş'tan Ziyaret
İlçemizde Açılan Yeni İş Yerlerinin Açılışı
Ford Otokoç tarafından Çarşamba Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Motorlu Araçlar Teknolojisi Alanına hibe edilen Ford Transit marka aracın anahtar teslim töreni
Samsun Valisi Sn. Doç. Dr. Zülkif Dağlı ve Kamu Temsilcileri'nin ziyaretleri
Çarşamba Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Toplantısı Gerçekleşti
2022 Üye Memnuniyet Anket Çalışması
4. Dönem Stratejik Plan güncelleme çalışmaları başladı.
KOSGEB ‘’Kobigel – KOBİ Gelişim Destek Programı 2022 Yılı Proje Teklif Çağrıları’’ Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti.
"Matilda Cafe & Restaurant" Açıldı.
Şehadete yürüyüşün 108. Yılında şehitlerimizi rahmetle anıyoruz. Sizlere minnettarız… Ruhunuz şâd olsun! 🇹🇷
Samsun İl Jandarma Alay Komutanı'nın Odamıza Ziyareti
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası iştiraki olan Gümrük ve Turizm İşletmeleri A.Ş.’nin Olağanüstü Genel Kurulu
Avut Mahallesi Cemevi Ziyareti
Hayırlı Olsun Ziyaretleri Devam Ediyor.
‘’Seç Market Ada Park Şubesi’’nin açılışı
Eğitim-Bir-Sen Çarşamba İlçe Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyelerinin Odamıza Ziyaretii
TSE Karadeniz Bölge Koordinatörü Erol Kaygı'nın Ziyareti
CHP Samsun Yönetiminin Ziyareti
Kırsal Kalkınma Yatırımlarını Destekleme Programı bilgilendirme toplantısı gerçekleşti.
Mitra Gayrimenkul Sahiplerinin Odamıza Ziyareti
İhsaniye Camii Dernek Başkanı ve Yönetiminden Ziyaret
Oda Üyemiz, MNG Kargo Çarşamba Acente Sahibi Sn.Samet Göksal'ın Ziyareti
Meclis Üyeleri'nin Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti
Meclis Üyeleri'nin Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti
Meclis Üyeleri'nin Samsun Ticaret Borsası Ziyareti
Bafra Blue DenimTekstil
Meclis Üyeleri'nin Bafra Ticaret Borsası Ziyareti
Ayvacık Belediye Başkanı Sn.Halil Kalaycı’ya iadei ziyaret
Aytemiz Akaryakıt A.Ş Ziyareti
Gelecek Partisi'nin Odamıza Ziyareti
Çarşamba Ticaret Borsası Yönetiminden Odamıza Ziyaret
Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavir Murat Aysan'ın ziyareti
Çap Eğitim Kurumları Kurucusu'nun Odamıza Ziyareti
Yeryüzünde gördüğümüz her şey kadının eseridir!
Farklılıklarımız en büyük zenginliğimizdir.
İŞ İNSANLARINDAN ZİYARET