.: TSE Samsun Belgelendirme Müdürü Erol KAYGI, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sn.Ahmet YILMAZ’ı Makamında Ziyaret Etti.

2018-10-10

Türk Standartları Enstitüsü(TSE) Samsun Belgelendirme Müdürü Sn.Erol KAYGI, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde Samsun bölgesi Oda-Borsa personellerine düzenlenen, TS EN ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemleri konularında Yönetim Kurulu Başkanı Sn.Ahmet YILMAZ’ı bilgilendirdi.

TSE Samsun Belgelendirme Müdürü Sn.Erol KAYGI yaptığı açıklamada; Ülkemizin uluslararası arena da, hak ettiği yeri ve payı almasının yolunun uzun soluklu rekabete dayanıklı kurum ve kuruluşlara sahip olmasından geçtiği, bunun en önemli unsurunun ise standardizasyon ve kaliteye yatırım yapmaktan geçtiğini ve verilen desteklerden bahsetti.

Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sn.Ahmet YILMAZ ; ‘Üyelerimize verdiğimiz hizmetlerin kalitesini artırmak için Oda-Borsa olarak tüm desteği sağlamaya çalışıyoruz, Bu kapsamda 2018 yılı içerisinde yeni standart olan TS EN ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Standart’ına geçiş sağlamıştık. Yine bu kapsamda uygulamaların verimini artırmak için personellerimize eğitimler düzenliyoruz.  Oda-Borsa işbirliği içinde verilen hizmetlerimiz sürekli iyileştirilerek devam edecektir.’ dedi.

Türk Standartları Enstitüsü Samsun Belgelendirme Müdürü Sn.Erol KAYGI Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sn.Ahmet YILMAZ’a teşekkür ederek, plaket taktim etti.

Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası’ndan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Sn.Mustafa DEMİR’e Hayırlı Olsun Ziyareti.
Berat Kandiliniz Kutlu Olsun
Samsun ili Oda ve Borsalar Müşterek İstişare Toplantısı, Vezirköprü Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde Vezirköprü ilçesinde gerçekleştirildi.
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyeleri, TOBB Tarafından Düzenlenen Meclis Üyeleri Bilgilendirme Seminerine Katıldı
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası'ndan Çarşamba Belediye Başkanı Sn.Halit DOĞAN'a Hayırlı Olsun Ziyareti.
Çarşamba TSO 'da 48.Girişimcilik Kursu Başladı
Saadet Partisi Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sn.Salih ŞEN’den Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti
Aygün Cerrahi Aletler A.Ş Firma Sahibi Sn.Mehmet AYGÜN'den Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti
Çarşamba Belediye Başkan Adayı Sn.Av.Halit DOĞAN Ziyareti
İstihdam Seferberliği 2019 Samsun Buluşması
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sn.Ahmet YILMAZ'dan 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü Mesajı
Terme Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sn.Ahmet EKMEKÇİ'den Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti
ÇTSO Başkanı sn. Ahmet YILMAZ'dan 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü Mesajı
Çarşamba Organize Sanayi Bölgesi’nin tapuları Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sn.Ahmet YILMAZ’a teslim edildi.
Milli Eğitim Bakanlığı Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürü Sn.Prof.Dr.Ahmet Emre BİLGİLİ’den Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti
Regaib Kandiliniz Mübarek Olsun..
İstihdam Seferberliği 2019
Çarşamba Kaymakamı sn.Şükrü YILDIRIM’dan Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti
Çarşamba Hukuk Fakültesinde, Kariyer Günleri Programı İcra Edildi
İşkur Genel Müdürü sn.Cafer UZUNKAYA’dan Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti
ÇTSO Başkanı sn.Ahmet YILMAZ'dan 01-07 Mart Muhasebeciler Haftası Kutlaması
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası – Ticaret Borsası Tarafından ‘Kenevir Yetiştiriciliği’ Konusu İstişare Edildi.
Çarşamba TSO'da 47.Girişimcilik Kursu Başladı
Çarşamba TSO 'da 46.Girişimcilik Kursu Başladı
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Akademik Danınmanı Sn.Mustafa MORTAŞ Ziyareti
Milli Eğitim Bakanlığı Temel Eğitim Genel Müdürlüğü, Daire Başkanı Sn.Tuncay MORKOÇ’dan Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası ziyareti
CHP Çarşamba Belediye Başkan Adayı Sn.Altan KARABULUT’dan Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti.
Çarşamba Kaymakamı Sn.Şükrü YILDIRIM’dan Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti
Anadolu Gençlik Derneği Çarşamba Temsilciliğinden Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti
Türkiye Ekonomi Şurası, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Oda-Borsa Yönetim Kurulu Başkanlarının katılımıyla TOBB’da yapıldı
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sn.Ahmet YILMAZ'ın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı
Reel Sektör ve finans sektörü Samsun’da buluştu
Samsun İŞKUR İl Müdür Yardımcısı Sn.Köksal KIR, Şube Müdürü Sn.Sait GÜL, Salıpazarı Belediye Başkanı Sn.Halil AKGÜL ve AK Parti İlçe Başkanı Sn.İsmail YAMAN’ın Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sn.Ahmet YILMAZ'ın Yeni Yıl Mesajı
Samsun / Terme Kaymakamı ve Çarşamba Kaymakam Vekili Sn. Mehmet PARLAK’dan Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti
İlçe Emniyet Müdürü Sn.Turgay BEGEN ve İlçe Jandarma Komutanı Sn.Mustafa Kemal ÇELİK’den Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası – Ticaret Borsası Bölgesel Kalkınma Proje Ofisi Öncülüğünde Süs Bitkileri Sektör Toplantısı Çarşamba Ticaret Borsası Konferans Salonunda Yapıldı
Samsun 3.Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Sn.Kemal ALVER’den Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası ziyareti
Mevlid Kandiliniz Mübarek Olsun
Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Büyük Kumandan Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 80. yılı
İŞKUR Samsun Şube Müdürü Sait Gül, İŞKUR İl Müdür Yardımcısı Sn.Köksal KIR’dan Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti
ikinci El Motorlu Kara Taşıtı Alım Satım Sınavı ve Büro Yönetimi Mesleki Eğitim Projesinde Başarılı Olan Adaylar Mesleki Yeterlilik Belgelerini Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odasında Düzenlenen Törenle aldı.
29 EKIM CUMHURIYET BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN..
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası'ndan Enflasyonla Mücadele Çağrısı