.: Çarşamba TSO Salıpazarı’ndaki Üyeleri İle İftar Programında Buluştu.

Çarşamba TSO Salıpazarı’ndaki Üyeleri İle İftar Programında Buluştu.

2017-06-15

Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO)Başkanı Sn.Ahmet YILMAZ, Salıpazarı Kaymakamı Sn.Hilal KÜSMEZ GÜNAYDIN, Belediye Başkanı Sn.Halil AKGÜL, Ak Parti ilçe başkanı Sn.İsmail YAMAN, ilçe milli eğitim müdürü Sn.Ali SAVAŞ, Esnaf Odası Başkanı Sn.Adm OSMA, Ziraat Odası Başkanı Sn.Zafer ERSOY, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefaret Kooperatifi başkanı Sn.Mustafa KESKİN,  ÇTSO Meclis Başkanı Sn.Muharrem YARALI, Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu, Meclis üyeleri ve Salıpazarında bulunan üyeleriyle Salıpazarı Kayaköprü Alabalık Tesislerinde iftar programında buluştu.

Çarşamba TSO Başkanı Sn.Ahmet YILMAZ; Çarşamba’da kurulacak Organize Sanayi Bölgesinde yer tahsisinin tamamlanarak müteşebbis heyet oluşturma aşamasına gelindiğini, Kurulacak OSB’nin Çarşamba’nın yanı sıra hizmet verdiğimiz Ayvacık ve Salıpazarı ilçelerinin de istihdamına katkıda bulunacağını, Ticaret ve Sanayi Odasının alt katında yer alan Proje Ofisi’nin Ayvacık’da düzenlenen kurs ile birlikte 14 adet uygulamalı Girişimcilik kursu düzenlediğini, talep olması halinde Ayvacık’da yeniden Girişimcilik Kursu açabileceklerini, Proje Ofisinin iş geliştirme, proje ve hibe krediler ile ilgili yardımcı olmak üzere hizmete açık olduğunu, Ofislerin İŞKUR ile birlikte Salıpazarı ve Ayvacık ilçelerine de hizmet verdiğini, odamız altyapısının geliştirilerek online belge dönemine geçiş yapılacağını, gerekli olabilecek evrakların ÇTSO’ya gelmeden elektronik imzalı olarak Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası web sayfası üzerinden alınabileceğini söyledi.

Salıpazarı Kaymakamı Sn.Hilal KÜSMEZ GÜNAYDIN ve Belediye başkanı Sn.Halil AKGÜL yaptıkları konuşmalarda Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası’nın çalışmalarını takdir ile izlediklerini belirterek Salıpazarı ilçesine verdikleri destekten dolayı ÇTSO başkanı Sn.AhmetYILMAZ’a teşekkürlerini sundular  ve birlikte yapılabilecek projelere destek vermeye hazır olduklarını belirttiler.

Çarşamba TSO Tarafından İstihdam Yaratıcı 6 Projeye Onay
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Akademik Danışmanı Doç.Dr.Asiye Öznur Ümit’den ÇTSO Ziyareti
Samsunspor Kulüp Başkanı Sn.Erkut TUTU'dan Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası’nda Hibe ve Destekler Anlatıldı.
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sn.Ahmet YILMAZ TGRT EU 'İş Konuşalım Programında..
Devlet Hibe ve Destekleri Bilgilendirme Toplantısı
Denetimli Serbestlik Müdürü Canan Soğukpınar’dan ÇTSO Ziyareti
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası TOBB Akreditasyon Denetimini Tamamladı.
Çarşamba TSO Başkanı Sn.Ahmet YILMAZ Kamu Üniversite Sanayi İşbirliği (KÜSİ) Planlama ve Geliştirme Kurulu 2017 Yılı 2. toplantısında.
Çarşamba OSB’ye Kuruluş Onayı Alındı
KOSGEB'den KOBİGEL programı ile KOBİlere 500 Milyon lira destek
Bayındırlık ve iskan eski Bakanı Sn.Mustafa DEMİR’den ÇTSO Ziyareti
Başkan YILMAZ'dan Kurban Bayramı Mesajı.
30 Ağustos Zafer Bayramınız Kutlu Olsun ..
Mesleki Yeterlilik ve Uygulamalı Girişimcilik Kursuları Sertifika Töreni Çarşamba Ticaret Borsası Konferans Salonunda Yapıldı (8.9.10.11.12.13.14.15.+ (Salıpazarı ve Ayvacık)
‘Üreten Samsun'un Yıldızları’ ödül töreni
ÇTSO Başkanı Sn.Ahmet YILMAZ'dan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Kutlama Mesajı
Samsun Sivil Toplum Kuruluşlarından (STK) 15 Temmuz Darbe Girişimi Basın Bildirisi
Çarşamba TSO başkanı Sn.Ahmet YILMAZ’dan Samsun valisi Sn.Osman KAYMAK’a Hayırlı olsun Ziyareti
TOBB Karadeniz Bölgesi Oda-Borsa İstişare Toplantısı
TKDK Proje Kabulleri Toplantısı Çarşamba Ticaret Borsası Konferans Salonunda Yapıldı
Çarşamba TSO'da 14.Girişimcilik Kursu Başladı
ÇTSO Başkanı sn.Ahmet YILMAZ'dan Ramazan Bayramı Mesajı
Milli Eğitim Bakanlığı Teftiş Kurulu Başkanı SN.Atıf ALA ÇTSO'yu Ziyeret Etti
Çarşamba TSO Başkanı sn.Ahmet YILMAZ'dan Kadir Gecesi Mesajı
Samsun LİV Hospital Genel Müdürü Sn.Akif Kırbaş'dan ÇTSO Ziyareti
Çarşamba TSO 'Samsun,Çarşamba, Salıpazarı ve Ayvacık protokolü ile iftarda buluştu
Girişimcilik Kursu Mülakat Sonuçları Belli Oldu (13-14-15.Gruplar)
Çarşamba TSO Salıpazarı’ndaki Üyeleri İle İftar Programında Buluştu.
13. 14. ve 15. Girişimcilik Kursu Mülakatları Çarşamba TSO'da Yapıldı
Çarşamba TSO Ayvacık'daki Üyeleri İle İftar Programında Buluştu.
Çarşamba TSO 7.8.9.10. Meslek Grubundaki Üyeleri İle İftar Programında Buluştu.
Çarşamba TSO 4.5.6. Meslek Grubundaki Üyeleri ve Muhasebeciler İle İftar Programında Buluştu.
Çarşamba TSO'da TSE Tetkiki Tamamlandı
Tarımda Genç, Kadın Girişimciliği Güçlendirildi..
Çarşamba TSO 1.2.3. Meslek Grubundaki Üyeleri İle İftar Programında Buluştu
Ayvacık Kaymakamı Sn.Emre YEŞİLBAŞ ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Sn.Halil KALAYCI’dan ÇTSO Ziyareti
Çarşamba TSO Girişimcilik Eğitimi Kayıtları Başladı.
Çarşamba Belediye Başkanı Sn.Hüseyin DÜNDAR ÇTSO'da
Mesleki Yeterlilik ve Belgelendirme Merkezleri (MEYBEM) Sözleşmesi İmzalandı.
Çarşamba TSO'da 12.Girişimcilik Kursu Başladı
ÇTSO Başkanı Sn.Ahmet YILMAZ'ın 'Gençlik ve Spor Bayramı' Kutlama Mesajı
10-16 Mayıs Engelliler Haftası kapsamında yapılan etkinlik ile Çarşamba TSO’da Başkanlık koltuğuna Sn.Murat GÜNEY Oturdu.
Çarşamba TSO'da 11.Girişimcilik Kursu Başladı
ÇTSO Başkanı Sn.Ahmet YILMAZ'dan Samsun Valisi Sn.İbrahim ŞAHİN'e Ziyaret
MHP Çarşamba İlçe Başkanlığından ÇTSO Ziyareti
Çarşamba Muhtarlar Derneğinden ÇTSO Ziyareti
Salıpazarı Kaymakamı Sn.Hilal KÜSMEZ GÜNAYDIN, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Başkanı Sn.Ahmet YILMAZ’ı makamında ziyaret etti.