.: BMGK Irak Yaptırımlar Listesinin Güncellenmesi

2018-10-30
TOBB’dan Odamıza gelen yazıda; Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi'nin (BMGK) 1518 (2003) sayılı kararı uyarınca faaliyet gösteren Irak Yaptırımlar Komitesi'nin Başkanlığı tarafından Birleşmiş Milletler nezdindeki Daimi Temsilciliklere ve Daimi Gözlemciliklere gönderilen Notaların örneği Birliğimize iletilmiştir.
Bahsi geçen Notalarda, 1483 (2003) sayılı BMGK kararının 19uncu ve 23üncü paragrafları çerçevesinde malvarlıkları dondurulan şahıslar ve kuruluşlar listesinden IQe.168 Name: STATE ORGANIZATION FOR CONSTRUCTION INDUSTRIES ve IQe. 120 Name: STATE ENTERPRISE AUTOMOTIVE INDUSTRIES kuruluşlarının çıkarıldığı bildirilmekte olup, detaylı bilgiye TOBB web sayfası (www.tobb.org.tr) "Hizmetler" başlığı altındaki "Uluslararası İş İmkanlari/Diğer Duyurular" bölümünden ulaşılmaktadır.

ekygm.gov.tr Vergi No Alanının Güncellenmesi
E-İhale Hakkında
Enflasyonla Mücadele Programı
Tehlikeli madde taşımacılığı hakkında ilgili mevzuatta atıfta bulunulduğu üzere uygulanmakta olan idari para cezaları ile belgelendirme ücretleri
Hukuk İşleri (Genel)
TOBB Türkiye 100 Hk.
İl Mahalli Çevre Kurulu
Kuşak ve Yol Zirvesi Eylül 2019
AutoMechacika Dubai Fuarı
6. Irak Konferansı ve Fuarı
Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlükleri Mesai Dışı Çalışma Talepleri
Motorlu Kara Taşıtları Alım-Satım Sınav Sonuçları (01-02-03.12.2018)
İstanbul Ticaret Odası Fuarları Hk.
İstanbul Kırtasiye - 3.Okul, Kırtasiye, Kağıt, Ofis Malzemeleri, Oyuncak Fuarı
TOBB Türkiye 100 Hk.