.: Şirket Düzeyinde Sosyal Diyalog En İyi Uygulama Yarışması

2018-02-14
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden iletilen yazıda; Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nın 29.01.2018 tarihli ve 60036944-720-E.7851 sayılı yazısına atfen, Uluslararası Çalışma Örgütü’nün (ILO) teknik desteği ile yürütülen “Çalışma Hayatında Sosyal Diyaloğun Geliştirilmesi Projesi” kapsamında işyerinde bilgi paylaşımı, danışma, ortak karar alma ve toplu müzakere gibi farklı kademelerde gerçekleştirilebilecek sosyal diyalog uygulamalarının yarışma jürisi tarafından belirlenerek kamuoyuna duyurulması amacıyla “Şirket Düzeyinde Sosyal Diyalog En İyi Uygulama Yarışması” düzenleneceği belirtilmektedir.

Detaylı bilgilere www.sosyaldiyalog.org ve www.csgb.gov.tr internet adreslerinden ulaşılabilecek olan söz konusu yarışma, Türkiye’de şirket düzeyinde sosyal diyalog mekanizmalarının geliştirilmesine katkı sağlamak amacıyla mevcut şirket uygulamalarının belirlenmesi ve iyi uygulamaların tespit edilerek kamuoyuna tanıtılması yoluyla desteklenmesi amacını taşımaktadır.

Şartname:

Türkiye-Rusya İşbirliği Forumu
Gürcistan'da ADR uygulaması hk
DBA-Doğrulanmış Brüt Ağırlık Yetkilendirme hk
Dolaşım ve Menşe Belgelerinin Elektronik Ortamda Düzenlenmesi
Mısır Üretici Kayıt Sistemi
Mezun Bilgi Sistemi (Anadolu üniversitesi)
Sertifikalı Tohum Kullanımı
Dolaşım ve Menşe Belgelerinin Elektronik Ortamda Düzenlenmesi
ABD Ankara Büyükelçiliği Ticaret Müsteşarlığı SelectUSA Zirvesi 2018 hk.
Atık Yönetimi Uygulaması
Maputo/Mozambik Uluslararası Fuarı