.: Şirket Düzeyinde Sosyal Diyalog En İyi Uygulama Yarışması

2018-02-14
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden iletilen yazıda; Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nın 29.01.2018 tarihli ve 60036944-720-E.7851 sayılı yazısına atfen, Uluslararası Çalışma Örgütü’nün (ILO) teknik desteği ile yürütülen “Çalışma Hayatında Sosyal Diyaloğun Geliştirilmesi Projesi” kapsamında işyerinde bilgi paylaşımı, danışma, ortak karar alma ve toplu müzakere gibi farklı kademelerde gerçekleştirilebilecek sosyal diyalog uygulamalarının yarışma jürisi tarafından belirlenerek kamuoyuna duyurulması amacıyla “Şirket Düzeyinde Sosyal Diyalog En İyi Uygulama Yarışması” düzenleneceği belirtilmektedir.

Detaylı bilgilere www.sosyaldiyalog.org ve www.csgb.gov.tr internet adreslerinden ulaşılabilecek olan söz konusu yarışma, Türkiye’de şirket düzeyinde sosyal diyalog mekanizmalarının geliştirilmesine katkı sağlamak amacıyla mevcut şirket uygulamalarının belirlenmesi ve iyi uygulamaların tespit edilerek kamuoyuna tanıtılması yoluyla desteklenmesi amacını taşımaktadır.

Şartname:

Slovak Matchmaking Fuarı Bratislava 2018
BMGK Irak Yaptırımlar Listesinin Güncellenmesi
İran Mahan Air Havayolları Hk.
Ufa AgroComplex Fuarı
Körfez Ülkelerine İhracatta Ürün Grubu Belirlenmesi